Montage & onderhoud

Wanneer u een bestelling plaatst, dan starten we met het produceren van de dakopbouw, op de maat van uw stacaravan en in de door u gekozen kleur. Vervolgens komen we uw Lekkerdak monteren.
Een compleet Lekkerdak is in slechts 1 dag gemonteerd, hierbij kunnen we zowel doordeweeks als in de weekenden monteren. Wat u het beste uitkomt.
Plaats hier een vrijblijvende offerte aanvraag voor een Lekkerdak, of bekijk deze pagina voor meer informatie over Lekkerdak.
Één van de grote voordelen van een Lekkerdak dakopbouw voor uw stacaravan is dat deze volledig onderhoudsarm is. Vergelijk het met metalen kozijnen, wanneer u hiervoor kiest dan hoeft u nooit meer te schuren, plamuren en lakken. Dat geldt ook voor een Lekkerdak. We zeggen dan ook niet voor niets dat u met een Lekkerdak zorgeloos kunt genieten. Daar is uw stacaravan tenslotte ook voor bedoeld.
Vele klanten gingen u voor en kunnen al genieten van hun luxe vakantieverblijf. Bekijk hier voorbeelden van Lekkerdak stacaravans met een metalen puntdak.

"Het dak van uw stacaravan renoveren of repareren?
Dan heeft Lekkerdak de oplossing!"


Neem contact op