Onze daken

 

Hoogwaardige materialen gecombineerd met echt vakmanschap. Dat is de unieke formule voor Lekkerdak!

Hoe wordt Lekkerdak geplaatst?


Lekkerdak voor op uw stacaravan bestaat uit een lichtgewicht metalen constructie en metalen dakpanprofielplaten. Onze vakmannen monteren deze op de metalen onderconstructie van uw stacaravan, dit zorgt voor een uiterst duurzaam geheel. Vervolgens werken we het dak af met een speciaal ontwikkeld gootsysteem, nokvorst en windveer. Deze materialen zijn vergelijkbaar met die gebruikt worden voor op een luxe chalet. Hierdoor ondergaat de caravan de metamorfose van stacaravan naar chalet.

Prefab constructie


Iedere Lekkerdak wordt met zorg in de fabriek gemaakt tot prefab constructie die onze vakmannen in volledigheid op uw stacaravan monteren. Het grote voordeel van zo’n prefab constructie is dat er minder materialen worden gebruikt tijdens de montage en u al binnen één dag kunt genieten van uw Lekkerdak.

Verkrijgbaar in de kleuren:


Terracotta

Terracotta

Burano – Boreaux rood

Burano
Bordeaux rood

Van Dyke Brown – Chocolade bruin

Van Dyke Brown
Chocolade bruin

Olive Green – Olijf groen

Olive Green
Olijf groen


Juniper Green – Donker Groen

Juniper Green
Donker Groen

Saragossa – Donker blauw

Saragossa
Donker blauw

Antraciet

Antraciet

Kwaliteitsgarantie


Om kwaliteit te garanderen werkt Lekkerdak alleen met hoogwaardige materialen. Zo kiezen wij uitsluitend voor TATA steel als onze betrouwbare staalleverancier. Op deze manier geven wij u de garantie dat uw Lekkerdak duurzaam en sterk is.

"Stacaravan renoveren of repareren?
Dan heeft Lekkerdak de oplossing!"


Neem contact op